KEJT MIDLON NIJE HTELA DA KAŽE HARIJU I MEGAN DA IMA RAK! Razlog je bizaran, neće ni da se pomiri sa njima
Kjet Midlton, Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

šok

KEJT MIDLON NIJE HTELA DA KAŽE HARIJU I MEGAN DA IMA RAK! Razlog je bizaran, neće ni da se pomiri sa njima

Veruje se da su Hari i Megan „privatno“ kontaktirali princa i princezu od Velsa tek nakon što je Kejt u emotivnoj video poruci otkrila da prima „preventivnu“ hemoterapiju

Objavljeno:

Kejt Midlton je prošle nedelje šokirala svet vestima da boluje od raka. Fanovi širom sveta, posebno članovi kraljevske porodice, bili su skrhani. Iako su mnogi verovali da će ova teška situacija zbližiti princa Vilijama i princa Harija, čini se da do pomirenja braće neće doći.

Veruje se da su Hari i Megan „privatno“ kontaktirali princa i princezu od Velsa tek nakon što je Kejt u emotivnoj video poruci otkrila da prima „preventivnu“ hemoterapiju.

Hari i Megan
Hari i Meganfoto: Profimedia

Ista informacija se širi i u Sjedinjenim Američkim Državama. Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kejt odlučila da sakrije svoju dijagnozu od Megan i Harija jer im se 'ne može verovati', prenosi The Sun.

Uprkos svemu, Harijeva samostalna poseta Velikoj Britaniji u maju mogla bi da bude prilika za izgradnju odnosa sa bratom Vilijamom.

Izvori bliski Vilijamu i Kejt sugerišu da je, s obzirom na dijagnozu raka Kejt i Čarlsa, 'Harijev problem' poslednja stvar na koju misle, prenosi The Telegraph.

Podsećanja radi, princeza od Velsa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka za nju veliki šok i da ona i Vilijam čine sve da procesuiraju i reše situaciju unutar svoja četiri zida u korist njihova mlada porodica. Kensingtonska palata je saopštila da neće objavljivati detalje o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojoj je fazi, i zamolila je sve da ne spekulišu.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso / Story.hr / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.